Monday, February 2, 2009

HAKIKAT HIDUP


Kalau ada sesiapa kenal 'minah' kat atas tu, tolong jangan bagitau dia yang aku copy paste gambar-gambarnya kat sini. Niat aku baik. Aku cuma nak kita sama-sama renungkan salah satu perkara yang menjadi hakikat dalam hidup ini...hakikat bahawa biar sehalus sabun dan selicin epal pun kulit kita, namun bila tiba masanya, 'roti canai' tetap bertepek di muka...

aku: teringat Zakiah... teringat Jacynthia. 'Besar' mana agaknya mereka sekarang?

5 comments:

  1. rasa cam x percaya..ni ker matt romeo yg saya suker giler bila baca novelnya...saya boleh gelak dlm 2 3min dulu seblm sambung blk.Dah x wat novel br ker? Jgn la mcm tuh...rindu serindu rindunya ngan abg matt romeo punya novel...klu bleh dlm blog nih pun xper...terubat sket kerinduan ku....heheehe...anyway nak bg tau saya mmg minat giler ngan abg matt romeo nih...giler!!!sungguh!!!!

    ReplyDelete
  2. Salam Nikki,
    Terima kasih kerana sudi membaca novel-novel saya yang tak sepertinya itu.

    Saya akan cuba ber'novel-novel'an semula, insya Allah. Terfikir juga nak jadikan blog ini sebagai gelanggang untuk memulakan novel terbaru itu. Tapi tengoklah dulu macam mana. Hajat dengan niat ni kadang-kadang bukan boleh dipakai sangat. Tu pasal la ramai yang berhajat 'nak mati bersama', akhirnya masuk ke kubur sorang-sorang. He3x.

    Sehingga jumpa lagi.

    All the best.

    ReplyDelete
  3. alaaa abg matt..cuba jadik mcm hero kandang cinta kita tu..apake nama nya...hehe.dia dgn kerbau x dpt dipisah kn.abg matt dgn novel pn mcm tu la jugak..hehe jgn kawin dgn cikgu abg matt sudah..ehh apa nie...hehehehe

    ReplyDelete
  4. mattromeo...bila nak ada novel baru...ke dah ada ku yg ketinggalan...?

    ReplyDelete
  5. Senikata lagu Quinary M...bagaimana yang tua, bagai mana yang muda, apakah semuanya..selalu bahagia......BERAPA HARGA MUDA SEBENARNYA?

    ReplyDelete